Kruh s divljim kvascem

***ZDRAVI KRUH***
Mislim da nema osobe koja ne voli miris i okus svježe pečenog kruha i krckanje korice pod zubima i bez obzira na to jesmo li gladni ili nismo, kad zamiriši kruh, teško ćemo se oduprijeti porivu da ga ne pojedemo bar krišku.. U ponudi naših proizvoda imamo različita domaća brašna koja su temelj kvalitetnog i ukusnog kruha. Već nekoliko mjeseci isprobavamo kombinacije za odličan kruh od kiselog tijesta. Svi koji su pokušali pronaći zdraviju alternativu kruhu, sigurno su nabasali na tehniku izrade divljeg kvasca. Njegove blagodati za organizam su velike. Produljena fermentacija čini ovaj kruh lako probavljivim i nema nadutosti niti osjećaja težine u trbuhu. Kod nas nije zastupljen u maloprodaji, ali ga se može naći u nekim Zagrebačkim pekarama. Ako pak imate puno volje i još više strpljenja i upornosti, okušajte se u pripremi ovog fantastičnog kruha punog okusa i najbolje korice na svijetu 🙂
U tome vam naravno mogu pomoći naša brašna, a ispod pogledajte nekoliko slikica procesa izrade i par finih kruhova.